Fira påsk med Korskyrkan

Kristus är uppstånden – ja, han är sannerligen uppstånden!

I år får vi fira påsk på annorlunda sätt än vi är vana vid. På grund av Coronapandemin kan vi inte mötas i kyrkan som vi brukar. Men även om omständigheter förändras så är Jesus densamme!

På skärtorsdagen leder ungdomarna i KORS en Getsemanestund online via plattformen Teams, från 19:00. Du kan delta genom att ansluta via denna länk.

På långfredagen mellan 9 och 12 är Korskyrkan öppen om du vill söka en stunds stillhet. Det finns möjlighet att tända ljus, sitta ner en stund och be och ta del av långfredagens texter.

På påskdagen planerar vi för en påskvandring utomhus utanför Korskyrkan. Kom någon gång mellan 9 och 12 och upplev påskens budskap med alla sinnen. Vi hoppas på fint väder!

Förra påsken spelade ungdomarna i KORS in en dramatisering av berättelsen om när Jesus tvättar lärjungarnas fötter, från Johannes 13. Den kan  du fortfarande ta del av via denna länk.

Kom också ihåg att ringa mycket till varandra, uppmuntra varandra, och önska varandra en glad påsk.

Guds välsignelse!