Lovsångsfestivalen Ära 20

I fjol arrangerades lovsångsfestivalen Ära 19 på Torpområdet utanför Kumla. Uppföljaren Ära 20 är utlokaliserad till ett tjugotal hubbar runtom i landet sista helgen i augusti, däribland Korskyrkan i Mariestad! Välkommen att anmäla dig här!

Du som inte är anmäld har ändå möjlighet att vara med på söndagens gudstjänst, kl 11:00, som sänds här på Äras Youtubekanal.

Ära 20 är festival med Jesus i centrum. En samlingsplats för unga i Sverige där vi tillsammans lyfter blicken och tillber Honom som är värd all ära. Jesus är vår frihet och i hans närhet förvandlas våra liv.

Evangeliska Frikyrkan beskriver festivalen med tre ledord:

SAMLA

Vi vill samlas för gemenskap i våra lokala sammanhang och för att tillbe Jesus ihop. Vi vill också samla oss som EFK-rörelse i denna tid. Vi tror att det är viktigt att se att vi tillhör ett större sammanhang och att vi kan uppmuntra varandra.

BETJÄNA

Vi vill betjäna lokala sammanhang och ungdomar genom att göra delar av ett gemensamt program som sänds via livestream och genom att sända team till lokala församlingar för att be, uppmuntra och inspirera.

SÄNDA

Vi vill sända genom att göra delar av det gemensamma programmet i en livestream och genom att sända team till lokala församlingar. Men störst är att vi vill och tror att Gud vill sända oss tillsammans för att visa hopp och kärlek på de platser vi finns på runt om i vårt land mitt i den här tiden.