Vill du bli vår PASTOR i Korskyrkan Mariestad?

Om oss
Vi är en församling som präglas av öppenhet och Gudsmöten. Här finns en gemenskap där alla, oavsett ålder, är välkomna att delta och känna tillhörighet. Ett brett musikliv och utåtriktade evenemang är en central del i vår verksamhet som underlättar för nya kontakter i vår församling.

I Mariestad finns en lång tradition av ekumenik och ett etablerat samarbete med andra kyrkor. Vi vill gemensamt göra skillnad på ett positivt sätt i vårt samhälle. 

Med ett församlingsliv som erbjuder bredd och variation, strävar vi efter att vara en plats där alla kan växa i sin tro. Våra mångsidiga lokaler erbjuder stora möjligheter för en rad olika samlingar och aktiviteter. Här i vår församling finns det alltid plats för en till!

Vad vi söker
Vi söker en pastor och föreståndare som talar med hjärtat och leder med inspiration. Är du den som kan översätta tro till ett språk som alla förstår? Har du förmågan att engagera och föra oss framåt? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker en enande herde och trygg ledare som trivs i en församling som sträcker sig utåt!

Som pastor i Korskyrkan bör du ha en god kommunikationsförmåga och vara en samlande kraft mitt i vår gemenskap. Du engagerar dig gärna i nya människor, sprider omsorg och visar uppmärksamhet.

Om du känner en längtan att bli en del av vår gemenskap i församlingen och i Mariestad så väntar vi med spänning på din ansökan!

Läs mer om oss: www.korskyrkanmariestad.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta: Caroline Jernevad, personalansvarig 0709-18 89 52 eller Daniel Granath församlingsledare 076-277 81 96

Ansökan skickas till: info@korskyrkanmariestad.se