Välkommen på bönepromenad

Söndagar udda veckor arrangerar Korskyrkan bönepromenader i Bråtenområdet. Längs en slinga som utgår från Korskyrkan placeras ett antal lappar ut, som kan hjälpa dig till bön, reflektion, bibelläsning och stillhet. Lapparna sitter uppe hela söndagen och det är fritt fram att gå promenaden när det passar dig.

Du som vill gå tillsammans med andra är välkommen klockan tio, då vi har en liten inledning tillsammans utanför Korskyrkan. Sedan går vi promenaden i smågrupper, och får då tillfälle att be och dela gemenskap tillsammans.

Även barnen är välkomna med. De brukar gå en egen bönepromenad, som avslutas vid Prismaskolans lekplats.

Kolla kalendern här på hemsidan för att försäkra dig om att det arrangeras en bönepromenad denna söndag.