Nu öppnar vi kyrkan för gudstjänst igen, söndagar kl 10

Efter några månader med annorlunda gudstjänstformer börjar vi nu åter med ”vanliga” gudstjänster på söndagar i Korskyrkan. Vi får tillbe Gud tillsammans, ta del av Guds ord och om du vill kan någon lyssna till och be för dig personligen.

Gudstjänsterna börjar klockan 10:00, tills vidare med en begränsning på max 50 deltagare. Predikningarna kommer att spelas in och finnas tillgängliga här på hemsidan: www.korskyrkanmariestad.se/lyssna.

Vi har möblerat om för att underlätta att hålla avstånd, och hänvisar familjer till att använda den lilla entrén. Om du har förkylningssymptom ber vi dig att stanna hemma, men kontakta oss gärna via telefon eller email. Vi samtalar gärna och ber för dig!

Vår längtan är att våra gudstjänster ska präglas av öppenhet, gemenskap och Gudsmöten, även i denna annorlunda tid. Välkommen med!