Är du vår nya ungdomsledare?

Vi är: ett skönt gäng tonåringar och tweenies som gärna hänger i Korskyrkan i Mariestad på fredagar, spelar hunger games, fikar, och försöker lära känna Gud. Några av oss går konfa, medan andra nyss har startat en bibelgrupp där vi pratar om tron och livet. I kyrkan finns det dessutom ett gäng yngre barn, familjer, mitt i livet-människor och glada pensionärer. En öppen gemenskap dit man ska få komma som man är, särskilt om man är nyfiken på Gud.

Du är: en glad och framåt kille eller tjej som gillar att lära känna nya människor och längtar särskilt efter att få se unga växa i sin tro på Gud. Vi tror att du har gått bibelskola, att du har viss erfarenhet som ledare för barn och ungdomar, och att du vill hitta en plats där du också själv får växa som kristen och ledare.

Vår nuvarande barn- och ungdomsledare Tilda tar ett nytt steg i livet och slutar hos oss efter sommaren. Därför söker vi en ny ungdomsledare – det kanske är du?

Du kan läsa mer om oss på www.korskyrkanmariestad.se, och du får gärna ringa Tilda Arvidsson på tel. 076-772 44 49 och fråga hur det är att jobba i vår församling. Du är också välkommen att ringa vår ordförande Caroline Jernevad, tel. 070-918 89 52 för mer info om tjänsten, eller vår pastor Otto Ernvik, tel. 070-797 22 40. Eller mejla oss på info@korskyrkanmariestad.se.

Välkommen att höra av dig!