Sjöhagaläger

1:a – 5:e aug 2018, v. 31

Välkommen med på en spännande och rolig lägervecka med massor av upplevelser, sport och bad. Varje dag har vi samlingar då vi sjunger lovsång och berättar om Jesus! Sjöhagalägret är för dig som är född mellan 2009 – 2005.

Infolappar att skriva ut och dela ut

Barnläger Sjöhaga 2018

Lägret startar på onsdag 1:a augusti kl 10:00

Lägret drar igång Onsdag 1 augusti kl.10.00 med fika. Lägret slutar Söndag 5 augusti kl.11.00 med en en avslutningsgudstjänst för barn, föräldrar och syskon. Efteråt finns det fika att köpa för alla besökare

Anmälan öppnar 24 april 18.00

Det här lägret har ett begränsat antal platser. Lägret brukar bli fullt. Om lägret blir fullt stänger vi ner möjligheten till anmälan.

Vi gör allt vi kan för att så många som möjligt ska kunna få plats. Vi letar därför efter husvagnar. När anmälan skrivs kan du lämna ett meddelande om du har en husvagn att låna ut under lägerveckan.

Lägeravgiften betalas in samtidigt som du anmäler ditt barn.

Du anmäler ditt barn genom att du fyller i formuläret och samtidigt betalar in lägeravgiften 450kr.
Lägeravgiften betalas in via Postgiro 102875-2 (Sjöhaga ungdomsgård). När du betalar in lägeravgiften skriver du in barnet eller barnens för- och efternamn i meddelandefältet vid inbetalningen.

När du anmäler ditt barn och betalat in lägeravgiften skriver vi in ditt barns namn på en anmälningslista som du hittar här:  Namnlista på anmälda.

Vi hanterar anmälan manuellt och det kan därför ta några dagar. De första dagarna uppdaterar vi listan löpande och därefter skriver vi in nya anmälningar på tisdagar. (Barn som har hemliga telefonnummer meddelas personligen)

Vid avanmälan senast 3 veckor innan lägerstart återbetalas 200 kr. Efter detta datum endast vid sjukdom.

10 juni – Lägret är nu fullt! Om du fortfarande vill anmäla ditt barn så måste du först ringa lägerchef Mattias Engström 0709- 925285 om det möjligtvis går att ordna någon mer plats.

Anmälningsformulär >>

Ta med:

Badkläder, lakan, regnkläder, oömma kläder, namnad vattenflaska, Bibel och anteckningsblock. (Alla barn som inte har varit med tidigare på lägret får en bibel), Regnkläder och stövlar, extra strumpor (Det kan bli lite blött på golvet när många barn ska ta av sig regnkläder och stövlar), Varma tröjor och varma byxor (Det känns ofta extra kallt när det är fuktigt).

Ta INTE med:

Något som innehåller hasselnötter eller jordnötter…. Det finns barn med allergi med på lägret! Mobiltelefon är inte förbjudet men diskutera hemma om den ska med och hur den ska användas i så fall.

Kostnad:

450:- . I detta pris ingår även godispengarna á 10:-/ dag i lägrets kiosk där 10 kr räcker riktigt långt!

Hitta till lägergården på Sjöhaga

Sjöhaga ungdomsgård ligger vid sjön Lången utanför Timmersdala. Google-karta till Sjöhaga >>

Kvarglömde kläder och saker

När lägret är slut kan det hända att vi hittar kläder och andra saker som är kvarglömda. De kommer ligga under tak utanför huvudbyggnaden i några dagar efter lägret slut. För upphittade värdesaker kan du kontakta Mattias Engström eller David Blondell. Kläder och saker som inte hämtats skickas efter en vecka till secondhand.

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med oss under lägerveckan kan du ringa eller SMS:a lägerchef Mattias Engström 0709- 925285

Vi ses!

Vi är många ledare som har jobbat med förberedelserna inför Sjöhagalägret.  Vi ser fram emot ett roligt och spännande läger!

Arrangörer

Lägrets arrangeras av Sjöhaga ungdomsgård tillsammans med församlingarna: Pingstkyrkan Sandhem, Korskyrkan i Mariestad, Elimkyrkan i Skövde, Skogsrokyrkan, Pingstkyrkan i Stöpen, Pingskyrkan i Falköping, Timmersdala Frikyrkoförsamling. Lägerplatserna går i första hand till barn i koppling till dessa församlingar men vi gör allt vi kan för att alla som vill ska kunna vara med på lägret!