VI SÖKER PASTOR

Korskyrkan i Mariestad söker pastor/föreståndare

Våra ledord Öppenhet, Gemenskap och Gudsmöten beskriver både vår identitet som församling och det vi vill ska prägla oss än mer i framtiden. Vi vill vara en hängiven församling för människor i alla åldrar och med olika bakgrund, där vi med förväntan ger Jesus mycket rum.

Mariestad är en mellanstor stad belägen vid Vänern i norra Västergötland. Korskyrkan är en EFK-församling med ca 150 medlemmar i alla åldrar. Vi har en anställd barn- och ungdomsledare och en växande barn- och ungdomsverksamhet som lockar många utan tidigare kontakt med kyrkan.

Vi söker en pastor/föreståndare som vill vara en del av och leda vår församling.

Välkommen med din ansökan och CV senast 15 januari 2019. Ansökningar behandlas fortlöpande.

Vid frågor och ansökan kontakta:
Stefan Östman (ordförande)
Mail: stefan@korskyrkanmariestad.se