Internationellt

Korskyrkan InternationelltSom kristen kyrka vill vi vara med och på olika sätt skapa positiva förändringar i människors liv också på andra platser än lokalt i och runt Mariestad. I de projekt som berättas om nedan och som vi finns med och stödjer så samarbetar vi med Evangeliska Frikyrkan (pg 900403-7) och Ge för Livet (Pg 900558-8).

Hur kan du bli involverad? Du kan alltid vara med och BE. Du kan också vara med och GE, vi stödjer dessa arbeten långsiktigt. Använd Korskyrkans bankgiro 889-8314 och märk gåvan med “missionen”. Sist men inte minst kan du faktiskt också GÅ ut i världen och prova på internationellt arbete. EFK har allt från korta resor, Step Out för unga vuxna & längre tidsperioder.

Dessa missionärer stödjer vi

Paraguay – Roger & Judith Korsgren, församlingsplantering i Encarnación och ledarutveckling

Spanien – Ferro & Anna-Maria Mechmedovic, Valencia, undervisning och stöd till församlingsplantering

Sydafrika – Anneli & Andreas Dagernäs, regionledare för Afrika. Läs deras blogg.

Tyskland – Pauline Stableford som jobbar ideellt i FEG i Hamburg

Thailand – Ulrika & Otto Ernvik i Chiang Mai, arbete bland Phokarener och själavårdscenter. Läs mer på Equmneikayrkan

Reach Beyond – Personer i socialt & evangeliskt arbete

Dessa projekt stödjer vi med inkomster från Kyrkornas Second Hand