Nyfiken

Nyfikenheten är väldigt positiv. Den gör att det blir en rörelse i våra liv.  Är du här för att du är nyfiken på den kristna tron så vill vi bara säga välkommen in på en spännande resa i den kristna trons värld. Ett alldeles utmärkt sätt att resa vidare på är Alphakursen.

Är du här för att du är nyfiken på Korskyrkan så finns det alltid tid för att få veta mer, läs här på hemsidan eller hör av dig till pastorn i kyrkan.

Alpha

Alpha är en 11 veckors introduktion i kristen tro. Kursen vänder sig först och främst till dig som är en sökare, till dig som haft någon erfarenhet av kristen tro men aldrig riktigt fått möjligheten att ställa dina frågor och reflektera eller till dig som precis bestämt dig för att bli kristen men vill veta mer.

Här kan du läsa mer…

Samtal

Ibland kan ett eller flera samtal göra att livet vänder, mörkret är inte lika mörkt, skammen försvinner, tron växer, framtiden känns klarare. I den kristna kyrkan finns lång tradition av själavård och andlig vägledning.

Ett samtal kan också stilla din nyfikenhet på den kristna tron, på kyrkan, på Bibeln m.m. Har du frågorna så har vi fika. Vill du samtala med pastor eller själavårdare eller bara småprata lite om de frågor du bär på är du välkommen att höra av dig till kyrkan. Kontakt