Julkonsert

Välkommen med på en fantastisk stämmningsfull julkonsert lördag 9 dec 18.00 med Jesus i centrum och gamla och nya sånger. Tillsammanskören tar er traditionsenligt med in i julstämningen tillsammans med Equmenisakyrkans Brassensamble. Årets gäster är barnkören Unga Röster från Equmeniakyrkan och solister är Marie Walfridson och Fredrik Olsson.

Det är fri entré men under konserten görs en insamling till ett mycket viktigt insamlingsmål. Evangleiska Frikyrkans arbete med att ge utbildning till kvinnor i ett av världens trasigaste länder – Centralafrikanska Republiken. Så ta med dig kontanter eller swisha en summa som kan ge en eller flera kvinnor utbildning under hela år 2018. Kan bli årets viktigaste julklapp!

Comments are closed.