Påsken i Korskyrkan

easter 2017 hemsidaMissa inte att följa påskens rythm i Korskyrkan i år. Tors 18 Getsemanestund, vi följer Jesus och lärjungarna genom sista/första måltiden, delar bröd och vin tillsammans och läser om hur Jesus tar med dem ut i Getsemaneträdgården tills han blir tillfångatagen.

Fre 11 Gudstjänst, vi följer Jesus väg till korset och tills han ger upp andan och dör. Morgan Forsberg mfl leder oss i sång

Sön 11 Gudstjänst, vi följer med kvinnorna till graven som visar sig vara tom. Emma Sjögren mfl sjunger, det blir dop i gudstjänsten. Waldemar Sjögren talar.