God Jul & gott nytt år!

jesu-fodelseVi vill önska alla en god jul! Oavsett om du firar med stor släkt i harmoni eller ensam och undrar hur livet kunde bli så här, så kom ihåg att du aldrig är ensam. Julens mysterium är ju att Gud blir människa, kliver rakt ner i vårt kaos som det svagaste av det svaga, det är i det nyfödda barnet som du finner livet och gemenskapen med Gud. Välkommen med på Julnattsgudstjänst i Equmeniakyrkan kl 23 på Julafton och gudstjänst i Korskyrkan på Juldagen kl 11.

Vi vill också önska dig ett gott nytt år 2017. I församlingen ser vi fram emot ett nytt år och vad det kommer innebära för oss tillsammans. Välkommen med in i gemenskapen i gudstjänster, hemgrupper, kurser, kör, twennies, stickcafé, vardagsrum och allt annat. Tillsammans kan vi få ett spännande 2017 med varandra och med Jesus Kristus. Välkommen med på gudstjänst i Korskyrkan på nyårsdagen kl 18.

Comments are closed.