Missa inte festen!

the endMissa inte att anmäla dig till le Grand final på Sjöängsgården. Nu är tiden inne då vi ska säga hej då och vända ett blad i vår församlings historia. Vi avslutar med fest, god mat och god gemenskap på lördag den 27 aug kl 16-20. Anmäl dig i kyrkan senast nu på söndag den 21 aug så vi vet hur mycket mat vi ska fixa. Du får gärna bjuda med vänner, barn, föräldrar eller andra som har kopplingar till Sjöängsgården, glöm inte att anmäla dem bara. Sen blir det avslutninsggudstjänst på söndag kl 10 med medlemsvälkomnande och eventuellt dop. Vi ses!