Ha en trevlig Valborg!

trevlig valborgHa en bra Valborg allihop! Som vanligt kan du åka ner till Bäcken och fira och kolla in brasan. Programmet på Bäcken börjar klockan 19.00. Under kvällen kommer det vara olika musikinslag, lotterier och servering och brasan tänds 21.00.

Vill du åka lite längre bort kan du åka till Sjöhaga lägergård utanför Timmersdala, i år med hoppborg, ansiktsmålning och backstapling för barnen. Kl.21.00 tänds elden och avlutning med fyrverkerier! Vårtalare är Korskyrkan pastor Waldemar Sjögren.

Vill du åka några mil till så kan du hamna i Södra Ryd och Skogsrokyrkans Valborgsmässofirande. Där börjar det redan kl 17.30 med aktiviteter för barnen. Det blir backklättring, kokosbollskatapult, berättargrotta, ansiktsmålning och kanske något mer. Samtidigt öppnar godiskiosken.
Övrigt program för kvällen:
kl 18.00 Café och grill öppnar
kl 18.15 Vårtal av Rune Hjelm, manskör, m.m.
kl 19.00 Barnkonsert med Hedvig & Selma, inne i kyrksalen. Det blir dans av barnen innan konserten börjar
kl 20.00 Brasan tänds och manskören sjunger vid brasan
kl 20.30 Konsert med Terese Fredenwall