Vad har Gud på gång under 2014?

2014Nu går vi in i ett nytt spännande år tillsammans som församling i Mariestad. Vad har Gud på gång tro?

Vi kommer börja året med gudstjänst på söndag med dop och medlemsvälkomnande, det är en bra start, veckan som följer den 7-11 januari kommer vi mötas i kyrkan varje kväll kl 19 för bön tillsammans. Det känns spännande tycker jag, tror det kommer bli ett bra år.

Vi söker ju också medarbetare som vill jobba med barn och familjer och under hlsten aug-dec kommer jag vara föräldraledig.

Skickar med en artikel här skriven av Stefan Holmström som talar hopp rakt in i kyrkans kris just nu. Läs gärna den.