Pianokonsert med Anna Christensson

anna c

En av Sveriges främsta konsertpianister ger konsert på lördag 16 november i Korskyrkan i Mariestad.
Anna Christensson har sedan sin diplomkonsert 2007 etablerat sig som en av de främsta svenska pianisterna i sin generation, och konserterar regelbundet i Sverige och utomlands. Hon har fått flera utmärkelser för sitt spel och har varit solist med ett flertal av de svenska professionella orkestrarna. Hon har en mycket bred repertoar och intresserar sig inte bara för den stora klassiska och romantiska repertoaren, utan också för musik som oförtjänt riskerar att helt glömmas bort.
På lördag 16 november 18.00 ger Anna, som har kopplingar till Mariestad, alla möjligheten att lyssna till henne i en konsert i Korskyrkan. Välkomna att göra reportage både innan och under konserten.
Annas hemsida med pressfoton – www.annachristensson.com
Smakprov på Anna från SoundCloud – soundcloud.com/anna-christensson