Gudstjänst för stora & små + Internationell buffé

ge hjartaPå söndag blir det fest i kyrkan. Först blir det gudstjänst för stora & små med temat “Hur vill Jesus att vi ska vara mot varandra”, det blir drama, kort predikan av Waldemar Sjögren, sång av Jeannette Ruhumbo, tillbedjan, förbön och ett litet experiment. Temat spinner vidare på predikningarna utifrån 1 Johannesbrevet de senaste veckorna.

Efter gudstjänsten är det Internationell Buffé till en kostnad av 100:- för vuxna och 50:- för barn, allt överskott går till de projekt vi stödjer via Ge förLivet. Vill du bara ta en kaffe så går det också bra precis som vanligt efter gudstjänsterna. Ta med familjen, släkten, grannen, barnbarnen och dela gemenskapen i kyrkan i gudstjänst och mat!

Vi ses i kyrkan på söndag!