Örjans café med Gerd Hjalmarsson som gäst

gerd hjalmarssonIdag tisdag den 24 kl 14.30 är det dags för Örjans café igen med Gerd Hjalmarsson som gäst. Gerd har lång erfarenhet som pastor, missionär och själavårdare. Kom med och fika gott, sjung och lyssna till Gerd.

4 comments to Örjans café med Gerd Hjalmarsson som gäst

 • Sidney Goodband

  Ett tag sedan sist !

  För det första vill jag önska Er en skön och trevlig Valborg.

  Läste just om en helikopter olycka utanför Bergen.
  Då tänkte jag genast på vår kära Berit Eriksson som tog väldigt mycket hand om mig i Taubate (min andra Mor) p.g.a. att mina föräldrar inte hade särskilt mycket tid med mig, det har hon Berit sagt på gamla dar. Men jag vill inte belasta mina föräldrar för det, så var det bara, som nya missionärer även andra missionärs familjer, dom hade fullt upp med att bryta mark som man sade.

  Men anledning att jag skriver är att fråga hur Berit mår, har ingen adress.

  Ha en skön HELG
  mvh
  Sidney Goodband P:S: Har visst fel Email adress (kanske till fel Gerd ?)

 • Sidney Goodband

  HEJ IGEN ! Ring mig så jag vet något om…….
  08-7184370 eller 070-5183370
  mvh
  Sidney

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>