Lyckad Road Trip till Motala

Road Trip 2013 MotalaSöndagens resa till Motala blev en skön dag tillsammans, vi var ca 55 personer från Korskyrkan som äntrade bussen redan 8.30 för avfärd till Motala. Strax innan gudstjänsten började i Motala Baptistförsamling 10.30 så kom vi dit och fick vara med i en gudstjänst med temat Kärlek – en Andens frukt. Efter gudstjänsten så var vi kvar och fikade och samtalade med människor och sen tog vi en promenad genom staden för att äta en mycket god lunch på Levins Matsalar. Efter maten berättade pastorn Christer Roshamn och Gösta från församlingen om deras resa de senaste åren och om hur ca 90 personer kommit med in i församlingen sen 2008. Inspirerande!

När alla var mätta tog vi bussen igen till familjen Åhlfeldts sommarhus mittemellan Motala och Mariestad. Där bjöd Roland och Rose-Mharie på mycket god äppelpaj och kaffe. Barnen fick springa runt och busa, vi umgicks och hade tid för varandra. Till sist var det dags igen för sista bussetappen hem till Mariestad.

Road Trip 2013 buss    Road Trip 2013 Åhlfeldts