Reklam, Kontaktblad & bok för sommaren

Sommaren 2013 ReklamNu finns det både Kontaktblad och reklamkort för sommaren att ladda ner som pdf här på hemsidan. Vill du ha sommarreklamen som foto är det bara att klicka på bilden här.

Temat i sommar är “sex nyanser av Gud” och bygger på Leif Carlssons bok från 2011. Den här boken tar upp sex nyanser av Gud. Nyanserna träder fram i berättelser där människor brottas med sig själva och med en Gud som inte är lätt att förstå sig på. Vi kommer ha ett antal böcker att sälja i kyrkan för endast 40:-, ta med pengar på söndag och köp en till ett fantastiskt pris för en inbunden bok.

Här möter vi:
• Gud som svikare — Abraham och Sara som gång på gång blev besvikna på Gud som inte höll sina löften
• Gud som förlorare — Jakob som brottades med sin kallelse
• Gud som kriminell — Job som tvingades uppleva den totala livskraschen samtidigt som han trodde på en allsmäktig gud
• Gud som spion — David och Batseba som försökte mörka sin kärleksaffär
• Gud som konflikträdd — Jona som innerst inne visste att Gud älskade alla
• Gud som misslyckad make och förälder — Hosea som Gud ledde in i ett förhållande som från början var dömt att misslyckas

Välkommen med på en spännande resa tillsammans med Missionskyrkan och Pingstkyrkan i sommar!