Kambodja i fokus på söndag

kambodja efk korskyrkan mariestadPå söndag är du varmt välkommen till gudstjänst i Korskyrkan igen. Vi får besök av Gunilla och Vesna Bun som just nu bor i Borås, men i många år bott och arbetat i Kambodja. Korskyrkan har varit med och stöttat dem i bön och ekonomi genom åren. De har jobbat med EFKs samarbetspartner ICC. Läs mer om Hälsoprojekt och Ledarträning.

Anna Englund och Jenny Pilkvist sjunger och leder lovsång, Stefan Östman håller ihop mötet, det är missionsinsamling, närradiosändning, Söndagsträffen för barnen, fika och den sista intervjun i 1 miljon steg för Mariestad. Kom med!