Globala veckan

kyrkornas globala vecka korskyrkan mariestadDenna vecka är det Kyrkornas Globala Vecka som arrangeras av Sveriges Kristna Råd. I år är temat migration & flyktingskap, ständigt aktuellt och just nu också för oss i Korskyrkan. På söndag avslutar vi ju “1  miljon steg för Mariestad” och denna vecka ber vi för Migrationsområdet. Sen har vi ju många härliga migranter i vår gemenskap som ständigt lever med oron om de ska få stanna eller avvisas. Så fortsätt be en vecka till för detta område!

Den tomma stolen representerar att det finns plats för nya människor som behöver en plats att slå sig ner.