Offer Direkt – 1 miljon för mission

korskyrkan mariestad efk offer direkt insamlingPå söndag är det dags för extra insamling till Evangeliska Frikyrkan – det som traditionellt kallas för Offer Direkt och i år kallas för 1 miljon för mission. I år finns tre områden som lyfts fram extra mycket, Församlingsprogrammet, Internationell Mission och Örebro missionsskola. Från Korskyrkan har vi valt att ge till Församlingsprogrammet och satsningen på Familjeliv. Här ser du en film om årets insamling.  På söndag den 14e så kan du ge kontant i gudstjänsten. Du kan också ge via ditt mobilabonnemang, då  SMSar du till 72980 och skriver EFKFAMILJ50, EFKFAMILJ100 eller EFKFAMILJ200 beroende på hur mycket du vill ge. Eller så ger du via bankgir 900-4037 och märker med koden K520. Våra gåvor till EFK centralt behövs verkligen, så var med om du vill.