Denna vecka ber vi för idrottsrörelsen

Vi är nu mitt i böneprojektet 1 miljon steg för Mariestad och denna vecka så ber vi för idrottsrörelsen och alla föreningarna som jobbar på olika nivåer i Mariestad. Du kan vara med och gå och ta tid i veckan som ligger framför. På söndag samlar vi ihop veckans steg i skålen på kyrktorget.

Be för våra idrottsföreningar i kommunen och kraft, glöd och energi till alla som jobbar
ideellt. Be att de ska få bidra till att unga får en positiv uppväxt i Mariestad. Be för IBK
Lockerud som just nu bygger den nya hallen, att det ska hjälpa och inte stjälpa föreningen.

innebandy korskyrkan mariestad måndagar