Välkomna konfirmander!

konfirmation Mariestad konfirmander korskyrkan missionskyrkan pingstkyrkanVi välkomnar alla våra nya konfirmander till årets konfaläsning. På gudstjänsten idag fick de sina nya mintgröna coola Biblar.

I gudstjänsten predikade Waldemar Sjögren utifrån Apostlagärningarna 4 och Emma Sjögren sjöng tillsammans med Morgan Forsberg och Alexander Käll. Anders Lundin från JTM intervjuades utifrån första veckan av “1 miljon steg för Mariestad” där vi bett för näringslivet i Mariestad. Veckan som kommer nu ber vi för Barn & familjer.

Predikningarna lyssnar du till på vår hemsida. Snart kommer även dagens predikan.