1 miljon steg för Mariestad

bön korskyrkan mariestad kampanj hälsa gå stegräknareNu är det dags för höstens bönprojekt i Korskyrkan. 1 miljon steg för Mariestad. Under 10 veckor är tanken att vi ska be 100 000 steg i veckan för 10 olika områden. Varje söndag avslutar vi veckan med att samla in stegen eller tiden du bett också får vi en kort intervju i gudstjänsten med en representant för området.

Missa inte detta tillfälle att få vara med och påverka vår stad och utmana ditt eget bönliv. De flesta av oss tillbringar tid på väg till jobb eller fritidssysselsättningar, ute med hunden eller i motionsspåret.

Ladda ner foldern här på vår hemsida som pdf fil och kom med på Vägen.