Road Trip 2012 – Göteborg

Nu är det dags att anmäla sig till höstens road trip den 9 september till Göteborg.

8.00 avgår bussen från Korskyrkans parkering inför resan till Göteborg. Ta med eget morgonfika i bussen.
11.00 är vi med på gudstjänst i Gilead Connect Church, den första av deras två söndagsgudstjänster. Det kommer finnas möjlighet för barn att vara med på barngudstjänst under tiden. Här kan du se deras visionsfilm. Gliead är en pingstförsamling.
ca 13.00 Efter gudstjänsten åker vi och äter god lax och gräddstuvad potatis på Kvibergs kantin, då tar vi med Erik Wennberg som är en av pastorerna i församlingen som berättar lite mer för oss om Gileads resa.
15.00 äntrar vi Buråskyrkan och får möta Hans Lundaahl som är präst i församlingen efter det får vi köpa fika i kyrkan. Läs mer på Wikipedia om församlingen.
17.00 så startar Buråskyrkans andra söndagsmässa som vi är med på. Se ett smakprov här. I gudstjänsten så predikar Johan Candelin, ledare för Maryrens röst i Finland. Se ett smakprov här.
Direkt efter gudstjänsten kommer vi rulla hemmåt. Då erbjuds en kvällsmacka i bussen.
Detta får du inte missa, go gemenskap och utmanande och inspirarande besök. Anmäl dig så snart som möjligt till info@korskyrkanmariestad.se eller på listan i kyrkans entré. Kostnad 250:- för vuxna bussresa inklusive lunch & två fika. Är det för mycket för dig så kan du betala det du kan så löser vi det ändå. Betalning kontant i bussen med jämna pengar.