Ungdomsmöte med Olle

olle härdne ungdomsmöte ungdomssamling mariestad korskyrkanNu på fredagden 25e är det Ungdomsmöte i Korskyrkan och Olle Härdne kommer och snackar. Temat är “Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar… finns det en app för det?”.

Missa inte en kväll med go´ lovsång, bra undervisning, bön och förbön – en sen kväll med Gud!
Efteråt blir det förstås gott fika för en billig penning, 20 kr. Ses!

OLLE HÄRDNE kommer att snacka om detta på fredagens ungdomsmöte i Korskyrkan. Vem är då Olle? En härlig och målinriktad kille med rötter i Örebro. Finns nu på Sport Campus, Lidingö, gillar Hawaii, fotboll, innebandy och en massa annat. Har också en del kopplingar till Skogsrokyrkan, Skövde. Mer får han själv berätta på fredag.
Efteråt blir det förstås gott fika för en billig penning, 20 kr. Ses!