Gospelkonsert med Glim of Grace i Missionskyrkan

glim of grace glimåkra gospel missionskyrkan korskyrkan mariestadPå fredag kommer Glim of Grace till Mariestad och Missionskyrkan kl 19.

Gospekören ”Glim of Grace” är en tjugofyra man stark gospelkör, med bas i Glimåkra i norra Skåne, där vi för närvarande studerar Gospellinjen tillsammans på Glimåkra folkhögskola.
Förutom enorma möjligheter att utvecklas musikaliskt och personlig har vi också förmånen att få åka runt i vårt avlånga land och göra ett stort antal konserter, för att förhoppningsvis kunna sprida en liten glimt av nåd till just dig!