Fullsatt kyrka på bejublad Julkonsert

Korskyrkan MariestadKyrkan var fylld till sista plats i lördags kväll när den årliga Julkonserten gick av stapeln. Det blev en bejublad konsert med barnkören Unga Röster, gospelkören Ray of Light, bandet Graceland, Missionskyrkans brassensamble och Tillsammanskören. Stefan Östman var konferencier och presenterade årets insamlingsprojekt för utsatta barn i Tansen i Nepal så väl att drygt 15000:- samlades in. Efteråt stannade många kvar på kvällsfika. Tack till alla medverkande och alla som jobbade i bakgrunden med det praktiska. Här kan du se mer bilder från konserten.