Julkonsert 10e dec 18.00

julkonsert konsert mariestad gospel kör korskyrkan pingstkyrkan missionskyrkan barnkör graceland elvisNu är det dags för årets stora decemberhappening i Korskyrkan Mariestad – Julkonsert den 10e dec 18.00 – i år med Tillsammanskören, gospelkören Ray of Light, Missionskyrkans Brassensamble, och nya för i år barnkören Unga Röster och det Elvisinfluerade bandet Graceland. En fantastisk kväll utlovas, både musikaliskt och stämningsmässigt. Det är fri entré, men kom i god tid för bra platser. Under kvällen görs en insamling till sociala projekt i Nepal som årets konferencier Stefan Östman själv precis besökt. Efter konserten får du gärna stanna kvar och ta en kvällsfika. Reklamaffisch att skriva ut hemma finns här som pdf.