Lyckad resa till Kungsporten & Fjällstugan

fjällstugan jönköping kungsportskyrkan huskvarna korskyrkan mariestad Nu är alla 59 personer hemma igen efter en lyckad heldag i Huskvarna och Jönköping. De flesta av oss åkte buss och några anslöt i bilar. Vi började med att vara med på en härlig gudstjänst i Kungsportskyrkan, barnen var med på Kungalandet,  Anders Gell predikade (lyssna till predikan här) och många blev berörda av Guds tilltal. Efter det fick vi både berättelsen om Kungsportskyrkan av pastorerna Hans Jansson & Åsa Björk. Hans utmanade oss också i hur vi tänker församling. Sen for vi till Fjällstugan och åt god lunch på restaurangen och efter det mötte vi Johan Einarsson som är pastor och Nils-Erik Emme som funnits med länge i församlingsledningen. Vi fick del av deras församlings berättelse om förändring, nybyggnation och  tillväxt, och njöt av en vacker byggnad med oerhört vacker utsikt. Jag tror de flesta av oss for hem med många nya intryck och förhoppningsvis med upplevelsen av resans tre ledord – gemenskap, hopp & inspiration! Missa inte road trip 2012!