Gemenskap, inspiration & hopp – Församlingshelg 2011

Kungsporten, Fjällstugan, Huskvarna, Jönköping, Församlingsresa, Församlingshelg, Korskyrkan MariestadNu är det snart dags för årets församlingshelg. Den 11e september åker vi söderut. Vi stannar först i Huskvarna och Kungsportskyrkan där vi är med på gudstjänst 10.30, efter det blir det kyrkkaffe och ett möte med församlingens pastor Hans Jansson. Efter detta kör vi vidare till Restaurang Fjällstugan där vi äter en god lunch och senare möter Fjällstugan/Andreasförsamlingens pastor Johan Einarsson. Både Kungsportskyrkan och Fjällstugan är församlingar som förändrats, förnyats och växt  mycket de senaste 10 åren. Vi åker inte för att kopiera, men för att få inspiration & hopp i vår egen process som församling.

Vi åker ca 8.00 från Korskyrkan med buss och är hemma igen ca 18.00. Alla som vill är välkomna att hänga med, oavsett om du är med i Korskyrkan eller inte. Ta med dig  make, mormor, och lite vänner om du vill. Ca pris inklusive mat 200:-. (och säkert någon form av barn/familjerabatt)   Anmälan snarast på kyrktorget eller till Waldemar Sjögren Har du inte råd men vill följa med så prata med Waldemar om det så fixar det sig.

4 comments to Gemenskap, inspiration & hopp – Församlingshelg 2011