Barnens Dag på Bäcken

barnens dag bäcken korskyrkan missionskyrkan pingstkyrkan mariestad På lördag 3e sept är det dags igen. 13-16.30 är det barnens dag på Bäcken. Hela området förvandlas till ett sagoland som är temat denna lördag. prinsessor, riddare, sagoänglar, indianer, drakar och många fler sagofigurer kommer man träffa på området. Det kommer vara en sagoskattjakt, man kan paddla kanot, klättra backklättring, åka traktor och vagn, pyssla, lyssna på sagor, bli målad i ansiktet och mycket mer. Allt är gratis förutom minigolfen som kostar fem kronor. Kl 14.30 visas en sagoföreställning från lilla scenen.
Välkomna!!

Läs mer på facebook