Brunch “Vad gör man när livet inte blir som man hoppats?”

brunch mariestad korskyrkan IVF provrörsbefruktning adoptionNu på lördag den 7e maj 9.30 är det dags för Brunch igen i Korskyrkan. Vi fixar en god brunch till ett rimmigt pris och i skön gemenskap, också kommer Lotta & Mattias Ekstedt från Linköping (bilden) och berättar sin berättelse om vad som händer med relationen och även med Gudstron, när det man hoppas och ber om inte blir som man drömt om. Deras berättelse handlar om barnlöshet, IVF behandlingar & adoption, men det hopp som de förmedlar kan lika gärna gälla dina krossade drömmar och obesvarade böner.

Detta är ett event som vänder sig till dig mellan 20 och 45 år. Anmälan sker på Facebook eller till Waldemar Sjögren på 0707-972240 eller waldemar@korskyrkanmariestad.se Ta med barnen också, gympahallen är öppen och det blir även någon aktivitet för barnen.