Går allt åt helvete & vad gör man i himlen?

himlen helvetet predikan korskyrkan waldemar sjögrenHimmel och helvete – två ord som ofta förknippas med kristen tro. Nu kommer två söndagar som predikan kommer att handla om detta. Vare sig du är van kyrkbesökare eller på väg mot en tro så har vi alla någon bild av vad himmel och helvete innebär, men vad säger Bibeln egentligen och hur kan vi tro och tänka kring detta idag. Waldemar som är pastor kommer göra ett försök att under två söndagar hjälpa oss alla att fundera vidare och kanske också ibland ifrågasätta de bilder som vi bär med oss. Välkommen med!

5 comments to Går allt åt helvete & vad gör man i himlen?